Volg ons

IT-oplossingen op maat van jouw bedrijf

Op zoek naar IT-oplossingen die jouw IT-infrastructuur als bedrijf waarborgen? Dan ben je bij Sinpro aan het juiste adres. Nood aan IT-support van op afstand? Wij zorgen voor remote ondersteuning, zodat jij als bedrijf zo weinig mogelijk last ondervindt van mogelijke systeempannes. Verder zijn onze beveiligings- en soft- en hardware pakketten zodanig op maat gemaakt, dat je er langdurig van kan genieten met een hoger rendement als gevolg.

Ontdek al onze IT-oplossingen:

IT-Helpdesk & remote support

Ieder IT-probleem draagt een risico voor langdurige werkonderbreking met zich mee, wat je natuurlijk zo veel mogelijk wil vermijden. Onze helpdeskmedewerkers zorgen voor efficiënte en onmiddellijke ondersteuning. In de meeste gevallen zorgen we zelfs voor ondersteuning vanop afstand, waardoor je sneller terug operationeel bent. Zo botst je bedrijf op minder off-time met een hoger rendement als gevolg.

IT-beveiliging

Eenvoudige antivirus software is al enkele jaren achterhaald en kan bijgevolg cyberindringers niet voldoende meer afweren - denk maar aan ransomware zoals CryptoLocker of WannaCry die steeds regelmatiger de kop opsteken. Je digitale beveiliging moet daarom meegroeien met de hedendaagse risico’s.

Sinpro countert op verschillende manieren die veiligheidsissues. De meeste hackers zoeken gaten in de beveiliging van netwerken of spelen in op de menselijke factor - in beide gevallen springt Sinpro meteen in de bres door enerzijds de beveiliging te optimaliseren en anderzijds jouw werknemers te coachen op vlak van digitale veiligheidsmaatregelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van preventieve backups, moderne antivirus software of e-mailbeveiliging met SpamTitan.


IT-infrastructuur opzetten

Dankzij onze jarenlange ervaring bij KMO’s zijn we experts in het opzetten en optimaliseren van een veilige IT-infrastructuur. Ook fungeren wij als technische tussenpersoon tussen jou en je hard- of softwareleveranciers. Sinpro zet onder meer netwerken van A tot Z op, waarbij we jouw huidige situatie optimaliseren en zorgen voor een oplossing op maat. We linken je netwerk met de cloud of zorgen voor een volledige on-premise opbouw (ofwel lokale installatie) en voorzien ook de nodige netwerkbekabeling of wifi (UniFi). De voordelen van de cloud? Extra beveiliging en continuïteit. Zo is jouw bedrijf meteen future-proof!


Soft- en hardware

Sinpro is verdeler van Office 365 alsook alle Microsoft Office apps, en dat zowel in de cloud als lokaal met steeds de nieuwste versies. Op vlak van hardware begeleiden we je bij aankopen of uitbreidingen van je infrastructuur, van laptops en tablets tot servers en toestellen voor VoIP-telefonie.

Contacteer ons

Wil je meer informatie?

Maak een afspraak!