Volg ons

NETWERKBEHEER EN IT-ONDERSTEUNING

Ik wil efficiënte IT-ondersteuning

IT-ondersteuning op maat

Een sterke ICT-infrastructuur is vandaag voor ieder bedrijf onmisbaar. Het gebruik van verschillende IT-oplossingen wordt alsmaar eenvoudiger, maar het beheer wordt daarentegen steeds complexer. Het is daardoor ook niet ongebruikelijk om als ondernemer beroep te doen op gespecialiseerde bedrijven om het beheer te verzorgen en ook om bij te springen in noodgevallen. Dat is waar Sinpro in de dans springt. Oplossingen op maat van jouw bedrijf, van basismonitoring tot het volledige beheer van je ICT-infrastructuur.

Toekomstgerichte IT-oplossingen

In vele gevallen vormt de IT-infrastructuur de ruggengraat van een onderneming. Om een optimale werkomgeving te creëren is het noodzakelijk om de gebruikte hard- en software op elkaar af stellen, wat op zijn beurt geld en tijd uitspaart voor andere projecten of aspecten van het bedrijf.

Ook regelmatig onderhoud van de systemen is nodig om steeds optimaal beveiligd te zijn tegen ongewenste cyber-indringers of andere veiligheidsproblemen binnen het netwerk. Zo worden mogelijke issues snel of zelfs preventief geëlimineerd. Voorkomen is beter dan genezen, zeker wanneer je geen torenhoge kosten voor noodtussenkomsten wil.

Hoe garandeert Sinpro een optimaal netwerkbeheer?

Door begeleiding en raad op maat van jouw bedrijf. We geven advies over jouw behoeftes, bouwen met de nodige expertise jouw ICT-infrastructuur of netwerk uit en zorgen tot slot voor onderhoud, support en beveiliging van de bovenste plank. Bovendien zorgen onze cloud-oplossingen voor minder kosten én minder risico.

Onze IT-oplossingen

IT-Helpdesk & remote support

Ieder IT-probleem draagt een risico voor langdurige werkonderbreking met zich mee, wat je natuurlijk zo veel mogelijk wil vermijden. Onze helpdeskmedewerkers zorgen voor efficiënte en onmiddellijke ondersteuning. In de meeste gevallen zorgen we zelfs voor ondersteuning vanop afstand, waardoor je sneller terug operationeel bent. Zo botst je bedrijf op minder off-time met een hoger rendement als gevolg.

IT-beveiliging

Eenvoudige antivirus software is al enkele jaren achterhaald en kan bijgevolg cyberindringers niet voldoende meer afweren - denk maar aan ransomware zoals CryptoLocker of WannaCry die steeds regelmatiger de kop opsteken. Je digitale beveiliging moet daarom meegroeien met de hedendaagse risico’s.

Sinpro countert op verschillende manieren die veiligheidsissues. De meeste hackers zoeken gaten in de beveiliging van netwerken of spelen in op de menselijke factor - in beide gevallen springt Sinpro meteen in de bres door enerzijds de beveiliging te optimaliseren en anderzijds jouw werknemers te coachen op vlak van digitale veiligheidsmaatregelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van preventieve backups, moderne antivirus software of e-mailbeveiliging met SpamTitan.

IT-infrastructuur

Dankzij onze jarenlange ervaring bij KMO’s zijn we experts in het opzetten en optimaliseren van een veilige IT-infrastructuur. Ook fungeren wij als technische tussenpersoon tussen jou en je hard- of softwareleveranciers. Sinpro zet onder meer netwerken van A tot Z op, waarbij we jouw huidige situatie optimaliseren en zorgen voor een oplossing op maat. We linken je netwerk met de cloud of zorgen voor een volledige on-premise opbouw (ofwel lokale installatie) en voorzien ook de nodige netwerkbekabeling of wifi (UniFi). De voordelen van de cloud? Extra beveiliging en continuïteit. Zo is jouw bedrijf meteen future-proof!

Soft- en hardware

Sinpro is verdeler van Office 365 alsook alle Microsoft Office apps, en dat zowel in de cloud als lokaal met steeds de nieuwste versies. Op vlak van hardware begeleiden we je bij aankopen of uitbreidingen van je infrastructuur, van laptops en tablets tot servers en toestellen voor VoIP-telefonie.

IT consultancy

Voordelen IT consultancy

Het grote voordeel van consultancy is de snelle beschikbaarheid van zeer specifieke profielen waar je anders misschien maanden of jaren naar op zoek bent. Op die manier verlaag je de druk op je eigen interne IT-afdeling, waardoor vervolgens meer resources vrijkomen die je kan inzetten voor het optimaliseren van je bedrijfsprestaties. Kies je voor IT consultancy van Sinpro, dan kan je op het volgende rekenen:

  • Het juiste IT-profiel op het juiste tijdstip

  • Een langdurige samenwerking, wat een kwalitatieve service garandeert.

  • Persoonlijke aanpak: als kleinschalig IT-bedrijf staan we dicht bij onze klanten

  • Beschikbaarheid in heel Vlaanderen door onze centrale ligging.


IT-specialisten in diverse domeinen:

  • Support en helpdesk (on-site ondersteuning + applicatie ondersteuning bij onderhoud en aanpassingen in lopende projecten)

  • System en support engineers (specialisten in beveiliging, netwerken, virtualisatie…)

  • Onze profielen zijn zowel van medior als senior niveau, afhankelijk van jouw noden en wensen

Overtuigd van onze aanpak of heb je nog bijkomende vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers om vrijblijvend jouw situatie te bespreken.

Ik wil veilige en efficiënte IT-ondersteuning

Wil je meer informatie?

Maak een afspraak!