Netwerkbeheer en IT-ondersteuning
Ik wil betrouwbare IT-ondersteuning

IT-ondersteuning op maat

Een sterke ICT-infrastructuur is vandaag voor ieder bedrijf onmisbaar. Het gebruik van verschillende IT-oplossingen wordt alsmaar eenvoudiger, maar het beheer wordt daarentegen steeds complexer. Het is daardoor ook niet ongebruikelijk om als ondernemer beroep te doen op gespecialiseerde bedrijven om het beheer te verzorgen en ook om bij te springen in noodgevallen. Dat is waar Sinpro in de dans springt.


Oplossingen op maat van jouw bedrijf, van basismonitoring tot het volledige beheer van je ICT-infrastructuur.

Toekomstgerichte IT-oplossingen

In vele gevallen vormt de IT-infrastructuur de ruggengraat van een onderneming. Om een optimale werkomgeving te creëren is het noodzakelijk om de gebruikte hard- en software op elkaar af stellen, wat op zijn beurt geld en tijd uitspaart voor andere projecten of aspecten van het bedrijf.


Ook regelmatig onderhoud van de systemen is nodig om steeds optimaal beveiligd te zijn tegen ongewenste cyber-indringers of andere veiligheidsproblemen binnen het netwerk. Zo worden mogelijke issues snel of zelfs preventief geëlimineerd. Voorkomen is beter dan genezen, zeker wanneer je geen torenhoge kosten voor noodtussenkomsten wil.

drie mensen kijken naar een netwerkschema op papier

Hoe garandeert Sinpro een optimaal netwerkbeheer?

Door begeleiding en raad op maat van jouw bedrijf. We geven advies over jouw behoeftes, bouwen met de nodige expertise jouw ICT-infrastructuur of netwerk uit en zorgen tot slot voor onderhoud, support en beveiliging van de bovenste plank. Bovendien zorgen onze cloud-oplossingen voor minder kosten én minder risico.
Wil je graag meer informatie?
Maak een afspraak!